folk


En helg full med vår och vänner. Både gamla och nya vänner. Min bank må tycka att jag är fattig men ack så rik jag är.


boktips

Nu finns boktipset.se (en sajt som fungerar nästan som filmtipset.se). Än så länge fungerar den väl inte jättebra men tids nog kan den nog bli nästan lika bra som filmtipset. Läs, sätt betyg och få rekomendationer!

Jag har läst att Angelina Jolie ska spela rättsläkaren Kay Scarpetta i filmatiseringen av Patricia Cornwells böcker om Scarpetta. Känns inte helt rätt med Jolie men kanske kan det bli bra. Jag har alltid tänkt mig att Scarpetta är en blondin med blåa ögon och av någon anledning har Benton alltid varit en mörkhyad man, i min hjärna.

la primavera

23 april 2009

Nästan Bältesspännarparken. Jämför med för hur det såg ut där den 12 mars.

Järntorget


Så gött med vår!

varken snack eller hockey

Idag städar jag lite på bloggen.

Läste att Blindside fortfarande lever och att de antagligen kommar att släppa ett album till. Kul. Jag undrar om de kan släppa ytterligare ett bra album, men jag hoppas på det bästa.


Blindside med låten This is a heart attack


Blindside med låten You must be bleeding under your eyelids


think outside of the box


Ibland är inte saker som de borde vara, ibland känns saker och ting lite fel, ibland behöver man vända och vrida på problem, ibland vill man bara sitta i soffan och läsa en bok.


plattanJag var i Stockholm i helgen, för första gången som vuxen (om man inte räknar med de gångerna som jag har bytt kollektivtrafikfordon på stationen). Kan tänka mig att besöka den staden igen. Plattan är ju snygg men faktiskt inte så stor som jag trodde.RSS 2.0