play me some kind of new soundToday I'm dancing my troubles away. Just dance, dance, dance. Det är underskattat att dansa hemma i sin lägenhet. Bara ös på lite sköna låtar och släpp loss. Ingen ser dig! Härligt!


sådär bara


Cykla och fotografera går men är kanske inte att rekomendera.


vakenKom inte hem för sent. Gick och la mig ganska direkt. Läste bara lite bok innan jag somnade. Ca tre timmars sömn senare vaknade jag och kunde inte somna om. Vem vill vara vaken kl 5 en lördagsmorgon när man är ledig och verkligen inte behöver stiga upp 5:40 som i vanliga fall? Inte jag!!! Jag vill sova.

Bilden är från lek med min kamera. Tänk att jag har glömt bort så mycket från fotolektionerna. Nästa gång ska jag jobba lite mer med ISO-inställningarna, fast bilden är tagen vid skymning så då kan det ibland behövas ett högt ISO-tal men då får man leva med lite kornig bild.

kvällsdopp

dsc02134 (MMS)

Mycket mysigt att ta ett dopp i sjön på kvällen. Endast jag, fiskarna, dimman, solnedgången och stjärnorna. Dessutom varmare i vattnet än i luften. Dags att cykla hem igen.


skyJag har en kamera. En egen kamera som jag har köpt för pengar som jag har tjänat på att jobba. Vilken bild är bäst? Kanske något mitt emellan.


om att vara ute

dsc02127 (MMS)

Jag gillar det här: att vara ute och promenera när det är natt på sommaren. Allt känns annorlunda. Ljuden från naturen och trafiken, mina andetag. Himlen vill inte bli mörk (jag vet, jag tjatar om den). Jag vet att jag borde sova eftersom jag skall jobba om 7 timmar men näe jag struntar i det. Härliga sommarnatt.


pladder

Jag trampar. Jag har lånat min mammas röda cykel och rullar fram på kända gator. Här i byggden som jag är uppvuxen i. Här där så många sommrar har spenderats, här där en bit av mig finns. Det är sommar och natten är ljus och tyst och jag cyklar och försöker lyssna på tystnaden som känns så bekant som om det vore samma tystnad som alltid här. Kanske är det så att det är samma sommarljud här som alltid. Känns som om tiden står stilla här och nu som om jag kan ta en paus från själva livet, bara kliva ut ur verkligheten en stund och njuta av natthimlen som aldrig verkar vilja bli mörk.


bara benInne:
Familj
Semester
Sol


Ute:
Brist på träningsmotivation
Billöshet
Väntanhåll huvudet kalltÄt lite frysta hallon.


RSS 2.0