luftHösten är på gång. Göteborg är fint.

sabes castellano?

Todo un punto Reloaded är en blogg av en spanjorska som numera bor i Sverige. Hennes blogg är intressant eftersom hon ofta skriver om svenskarna (och det är ju alltid spännande att läsa vad andra tycker om en) dessutom skriver hon på bergriplig spanska och verkar vara en rätt trevlig person.

Peliculas Online och Series Yonkis är två syskonsidor där man kan se film och serier (streamat) dubbat till spanska eller med spansk text.


konsten att vara stark

Nu har det hänt. Jag har varit på arbetsförmedlingen för andra gången i mitt liv.

the LP cover issueIgår var jag på bröllop, det var kul. Jag hade nya klackar, nya röda secondhand-clip-ons (såklart hade jag kläder på mig däremellan) och naglarna var rödmålade. Brudparet blev gifta och gästerna blev mätta, vilket enligt brudgummens far är ett lyckat bröllop.semesterJag är på väg.
Jag har semester i en vecka (obetald och självvald).
Jag vill få tag i ett jobb.

Min sommar bestod av arbete.
Min hjärna har fått ströva fritt utan att tänka på tentor hit och dit.
Min lägenhet är sliten men mysig.
klacksparkNyligen återvände jag till min lägenhet efter en tids frånvaro. Till helgen skall jag använda mina nya klackar. Alltså gick jag in skorna samtidigt som jag fixade och donade i mitt hem. Dessutom ville jag så gärna använda min blåsvartakjol idag. Denna ovanliga kombination av sysslor, klädsel och semeter tvingade mig att posera lite framför kameran, men ack så svårt det var att hoppa vid rätt tillfälle. (Känner mig just nu som en riktigt typisk tjejmodebloggare.)

Keep it real!


the fat lady

...finns i Borås.

gotta serve somebody


Bob Dylan - Gotta Serve Somebody


Jag har aldrig lyssnat på Bob Dylan så för ett tag sedan bestämde jag mig för att i alla fall lyssna på en samlingsskiva. Det visade sig att jag faktiskt kände igen flera låtar och att jag dessutom gillade en del av dem. 


 


nattsudd

Jag vet att jag inte ska skriva här sent på kvällen när jag inte ens kan kontrollera mina tankar det minsta, när gränsen mellan sömn och vakenhet är så tunn. Stavningskontroll finns ju inte när ögonen går i kors. Tänk om man kunde läsa folks tankar? Egentligen är jag rätt ointresserad av folks tankar men tänk att kunna förstå folk, tänka att kunna se vad som döljer sig i djupet av en annan människa. Tänka att kunna hjälpa.

För övrigt kan jag meddela att Gossip girl nog är en serie som fördummar mig mer än den underhåller mig, men efter fem avsnitt måste jag kanske ändå se ett till för att vara säker, eller?

Läs Joh 3:16 (Bibeln).RSS 2.0